Menu
Your Cart

Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina

Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-50 %
Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 7
35 LEI
70 LEI

Descriere

Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina


Doriti sa nu va mai sufocati in masina dupa ce a stat parcata in soare? Acest ventilator, bazat pe energia solara, este solutia pe care o asteptati: elimina aerul cald din interiorul masinii si faciliteaza circulatia cu aerul din afara. Veti obtine un climat suportabil! Ventilatorul este dotat cu panou solar.

Panoul primeste energie solara suficienta pentru a pune in miscare ventilatorul puternic al acestui produs special conceput pentru masina.

Veti obtine un climat suportabil doar cu ventilatorul auto cu alimentare solara - Auto Cool !

Prinderea se face pe unul din geamurile masinii, de preferat geamul care primeste cea mai multa lumina, pentru o eficienta sporita a ventilatorului Auto Cool.


Caracteristici generale:

- Proiectat pentru a scoate aerul cald si pentru a pastra interiorul masinii racoros

- Reduce utilizarea aerului conditionat

- Alimentat cu energie solara – nu sunt necesare baterii

- Se monteaza pe oricare geam al masinii

- Dimensiuni: 150 * 112 * 54mm

- Greutate: 280g


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa "

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.