Menu
Your Cart

Uscator de rufe pentru calorifer sau balcon de 5m

Uscator de rufe pentru calorifer sau balcon de 5m
-40 %
Uscator de rufe pentru calorifer sau balcon de 5m
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 13
39 LEI
65 LEI

Descriere

Uscator rufe 5m 2752646

Suportul de rufe rabatabil si portabil este ideal pentru spatiile mici, se monteaza pe calorifer, balustrade balconului, marginea cazii, sau in orice loc unde doriti sa uscati rufe.

Este rezistent, se instaleaza foarte usor si suporta 5 m de rufe. Dimensiuni: 63x54x16 cm

 

In perioada iernii, uscatul rufelor este destul de dificil si creaza multe probleme, in special daca nu dispui de un spatiu foarte mare, sau apartamentul tau nu are balcon.

Suportul de rufe te ajuta sa usuci rufe fara sa obstructionezi total caldura caloriferului , reusind astfel sa folosesti eficient orice spatiu, indiferent cat este de mic.

Confectionat din metal, acoperit cu o substanta speciala ca sa nu rugineasca, suportul de rufe este usor, se ataseaza imediat pe marginea caloriferului, cazii, sau balconului.

Se pliaza, astfel ca nu ocupa loc cand nu este folosit.

Se pot pune la uscat pana la 5 m liniari de rufe, distanta dintre barele de uscare fiind suficienta astfel incat rufele sa se usuce in voie.

Are dimensiuni discrete, sa nu ocupe foarte mult loc in fata caloriferului: 63x54x16 cm

Rufele se usuca mult mai repede daca sunt bine intinse, in apropierea unei surse de caldura.

Atunci cand asezi rufe ude direct pe calorifer, materialul de deterioreaza iar in atmosfera se degaja un abur foarte daunator cailor respiratorii.

 

Suportul fiind pliabil il puteti transporta cu usurinta atunci cand plecati in vacanta sau il puteti depozita sa nu ocupe loc cand nu este folosit.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.