Menu
Your Cart

Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa

Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa
-26 %
Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 4
59 LEI
80 LEI

Descriere

Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, husa


Acest set este recomandat pentru demontarea rapidă și ușoară a interiorului autovehiculului dumneavoastra.

De multe ori, ne dorim sa modificam sau sa reparam anumite parti ale interiorului autovehiculului nostru dar nu dispunem de uneltele speciale.

GAVE va pune la dispozitie un set de 11 leviere extractoare care va vor usura cu siguranta munca. Aceste leviere vin in dimensiuni diferite, pentru a va facilita demontarea.

Formele diferite sunt ideal de utilizat in spatii de lucru diferite. Levierele sunt realizate din nailon forjat, avand profile speciale care permit utilizarea parghiei atunci cand demontati clemele tapiteriei.

Setul vine insotit de o husa speciala in care puteti depozita cele 11 leviere.


Caracteristici tehnice:

- leviere specializate pentru dezasamblarea tapiteriei si a capselor tapiteriei

- levierele sunt realizate din nailon forjat si au profile speciale care permit utilizarea parghiei atunci cand demontati clemele tapiteriei

- material: nylon intarit

- numarul de elemente: 11Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.