Menu
Your Cart

Set 2 mini aparate emisie-receptie, BF-T3

Set 2 mini aparate emisie-receptie, BF-T3
-16 %
Set 2 mini aparate emisie-receptie, BF-T3
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 7
169 LEI
200 LEI

Descriere

Set 2 mini aparate emisie-receptie, BF-T3


Designul si dimensiunile reduse ale acestor statii le fac usor de purtat si de folosit. 

Acest set poate fi un cadou ideal pentru copiii pasionati de activitati in aer liber si un mijloc de a-i determina sa iasa si sa se joace in natura.

Folosind microfonul conectati-va cu familia si prietenii, in special in activitati in aer liber. Baofeng T-3 este un aparat simplu cu setari extinse, care este perfect pentru excursii de familie, plimbari, drumetii, in vacante, la pescuit, in delta, intre masini la drum lung (bat la distante mari), acolo unde nu exista semnal de telefon  pentru a comunica unii cu altii sau pentru monitorizarea si supravegherea copiilor.

Aceste mini-statii au incorporat un radio compact si usor de utilizat, care va permite sa comunicati cu usurinta atunci cand faceti cumparaturi, pe plaja sau in timp ce va jucati in parc. Functiile extinse va vor permite sa va conectati perfect cu alte dispozitive. Fiecare dintre cele 8 canale are 99 de sub-canale.

Walkie-talkie-urile pot fi alimentate de baterii obisnuite tip AAA sau reincarcabile AAA LR03 (NU sunt incluse). 


Caracteristici:

- material: plastic

- lanterna cu LED

- functie de mutare automata - eliminarea undelor si a zgomotului inutil

- 8 canale PMR

- 99 sub-canale pentru fiecare canal + 1 deschis (sub-canal dezactivat)

- autonomie reala in conditii bune si teren deschis: pana la 3 km

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.