Menu
Your Cart

Set 2 Lampi H4 Led Y6

Set 2 Lampi H4 Led Y6
-15 %
Set 2 Lampi H4 Led Y6
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 15
239 LEI
280 LEI

Descriere

Set 2 Lampi H4 Led Y6 


Calitatea iluminatului interior cat si a celui exterior sporeste siguranta la volan, in special pe timp de noapte, cand sistemul de iluminare trebuie sa aiba o functionalitate optima.

Becurile LED, pe langa aspectul sigurantei, sunt prietenoase cu consumul de energie furnizat de catre bateria autovehiculului. Acestea sunt mult mai eficiente si mai economice decat becurile normale. 

Aceasta tehnologie LED a devenit si va deveni din ce in ce mai populara pe piata, desi este o aditie relativ noua.

Daca autoturismul tau este optimizat pentru instalarea unor astfel de becuri, noi iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri.

Prin montarea acestui tip de produs se elimina schimbarea becurilor clasice in intervale scurte de timp datorate fluctuatiilor de tensiune din sistemul electric al autovehiculului.


Caracteristici generale:

- Proiector Far H4

- Model de lampa: lentila H4 cu fascicul mic

- Chipuri LED: cip LED CSP

- Putere: 45W + 45W, 90W / pereche

- Lumeni: 9600LM / buc

- Temperatura culorii: 5500k

- Voltaj: DC12V-24V

- Canbus EMC: DA

- Disiparea caldurii: racirea ventilatorului de mare viteza detasabil

- Durata de operare:> 50000 h


Atentie! Becurile nu au canbus.

Daca aveti eroare de bec ars la masina si montati aceste becuri noi, eroarea va persista, chiar daca becurile sunt perfect functionale.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.