Menu
Your Cart

Redresor auto 12-24V 40A

Redresor auto 12-24V 40A
-20 %
Redresor auto 12-24V 40A
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 34
199 LEI
250 LEI

Descriere

Redresor auto 12-24 de V 40A


Acest redresor auto mareste durata de utilizare a bateriei dar si la intretinerea acumulatorilor pe timp de iarna sau pe durate mari de timp in care nu au fost utilizati.

Redresorul auto permite incarcarea acumulatorilor intr-un timp mai indelungat, in conditii de siguranta.


Caracteristici:

- mareste durata de utilizare a bateriei

- ajuta la intretinerea acumulatorilor pe timp de iarna sau pe durate mari de timp in care nu au fost utilizati (2-3 luni in timpul verii sau o luna in timpul iernii)

- permite incarcarea acumulatorilor intr-un timp mai indelungat, in conditii de siguranta

- pentru mentinerea bateriei incarcate, atunci cand bateria este folosita pe vehicule in care motorul este pornit foarte des, cum ar fi cazul taxiurilor sau al masinilor scoala. Pornirile dese solicita mult bateria si in acelati timp nu-i ofera suficient timp sa se incarce corespunzator

- atunci cand uiti bateria descarcata (cu o tensiune de sub 12-12,5V la borne) zile sau saptamani la rand in care autoturismul, motocicleta, scuterul sau ATV sunt neutilizate, pe timp de iarna sau vara. In aceasta situatie sulfatarea lenta este puternic accelerata

- in cazul descarcarii rapide a bateriei. Acest lucru se poate intampla atunci cand dai la cheie exagerat de mult (mai mult de 5 secunde). In aceasta situatie electrolitul elimina o cantitate de gaze a caror presiune poate deschide supapa de suprapresiune a bateriilor fara intretinere. Tinand cont ca in acest caz nivelul de electrolit nu poate fi completat, bateria va ramane cu un electrolit de proasta calitate si implicit va avea o capacitate mai redusa. Chiar daca in cazuri mai rare, descarcarea rapida poate provoca explozia bateriei

Atentie!

Incarcatorul trebuie sa fie deconectat de la baterie odata ce procesul de incarcare s-a terminat. Va rugam sa supravegheati procesul de incarcare si sa opriti manual atunci cand bateria este incarcata! Daca redresorul ramane conectat la baterie prea mult timp, bateria va fi deteriorata. Bateriile care nu au fost folosite o lunga perioada de timp pot fi defecte din cauza auto-descarcarii sau a sulfatarii. Aceste baterii nu pot fi incarcate in mod corect. Nu utilizati acest redresor pentru astfel de baterii!


Specificatii:

- Tehnologie: Transformator

- Tensiune de lucru: 220V

- Tensiune de incarcare: 12V/24V

- Dimensiuni: 280X220X190 mm

- Greutate: 5 kg 


*"

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.