Menu
Your Cart

Proiector FL 1725A TRIPLU 30W 74LED SMD Cu Panou Solar

Proiector FL 1725A TRIPLU 30W 74LED SMD Cu Panou Solar
-32 %
Proiector FL 1725A TRIPLU 30W 74LED SMD Cu Panou Solar
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 3
75 LEI
110 LEI

Descriere

Proiector FL 1725A TRIPLU 30W 74LED SMD Cu Panou Solar 


Sunteti in cautarea unui proiector triplu practic care sa poata fi amplasat cu usurinta oriunde si care este, de asemenea, ecologic? Aceast proiector triplu cu senzor de amurg asigura conditii perfecte de iluminare.

Functionarea proiectorului este foarte economica: in timpul zilei incarca bateria cu ajutorul energiei solare, iar in intuneric se poate aprinde cu ajutorul senzorului de amurg din dotare. 

Bateria cu energie solara il face ideal pentru utilizarea chiar si in locuri unde ar fi imposibil sau poate chiar foarte complicata construirea unei retele de energie electrica. 

Dispozitivul functioneaza chiar si in caz de pana de curent sau in conditii meteorologice nefavorabile - rezistent la precipitatii este asigurat de rezistenta la apa conform standardului IP67.


Caracteristici generale:

- 1000 lumeni

- senzor amurg

- durata de viata a bateriei s-a extins la 8 ore

- eficienta energetica inalta clasa A

- timp de incarcare aproximativ 6 ore intr-o zi insorita sau 1-2 zile inorate

- 74 surse de lumina LED SMD

- temperatura culorii: rece 5500-6000K

- sursa de alimentare: DC 3.7V, 2000mAh

- material: aluminiu, sticla, PVC

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.