Menu
Your Cart

Lampa Decorativa Flacara cu Stand

Lampa Decorativa Flacara cu Stand
-14 %
Lampa Decorativa Flacara cu Stand
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 4
69 LEI
80 LEI

Descriere

Lampa Decorativa Flacara cu Stand


Aceasta lampa electrica este potrivita atat pentru apartamente sau case cat si pentru magazine, camere de hotel, restaurante, pensiuni sau case de vacanta.

Lampa decorativa suspendata cu flacara falsa da un plus de lumina si culoare oricarei locuinte, restaurant sau club. Aceasta lampa cu flacara falsa decorativa, aduce farmecul unui foc arzand in restaurantul dumneavoastra. Uimeste-ti invitatii cu o lampa cu flacari suspendata care nu este periculoasa si nu poate produce incendii. Ideala pentru orice eveniment!


Caracteristici:

- dotata cu 2 spoturi de culoare rosu - caramiziu si un ventilator care flutura materialul rosu ce imita flacara si raceste spoturile

- dimensiuni: inaltime 37 cm, diametru superior 20 cm, diametru picior 13 cm

- tensiune de lucru: 220V,12V/10W

- culoare: Negru


Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.