Menu
Cos cumparaturi

Interfata Diagnoza Albastra ELM327 MINI Android Bluetooth

Interfata Diagnoza Albastra ELM327 MINI Android Bluetooth
-30 %
Interfata Diagnoza Albastra ELM327 MINI Android Bluetooth
COMANDA DE PESTE 300 LEI PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.
  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 187
35 LEI
50 LEI
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Interfata Diagnoza Albastra ELM327 MINI Android Bluetooth 


Interfata ELM327, indiferent de unde este cumparata, nu este o interfata profesionala, recunoaste un numar limitat de erori, cca 3000. O interfata profesionala recunoaste cateva zeci de mii de erori, motiv pentru care nu trebuie sa va asteptati sa va recunoasca toate erorile. Nu recunoaste erori de ABS, Airbag, Cutie viteze sau alte module cu exceptia erorilor de motor.

Acest tip de interfata nu este compatibila cu o parte din autoturismele FORD (si Mazda acolo unde acestea doua au colaborari).

Conectarea cu ECU poate fi defectuoasa atunci cand autoturismul a avut interventii asupra ECU de-a lungul timpului. Pentru a stabili daca interfata functioneaza in parametrii normali, va recomandam sa o testati pe mai multe tipuri de autoturisme.

Iti pui masina pe tester chiar la tine acasa, de cate ori vrei! Nu mai e nevoie sa mergi la service sau sa apelezi la diverse persoane si sa cheltuiesti bani de fiecare data.

Acum ai testerul auto compatibil cu aproape orice masina existenta. Functioneaza pe masinile cu mufa OBD2: benzina fabricatie din anul 2000-prezent si diesel 2004-prezent. 

Ai nevoie doar sa iti downloadezi gratuit din Play Store sau App Store o aplicatie compatibila (Torque, OBD Doctor, etc), introduci testerul in mufa si esti gata sa citesti si sa stergi codurile de eroare cat si multe alte informatii foarte utile despre masina ta! 


Nu functioneaza cu IOS.

1. Citeste codurile de diagnosticare a defectelor si afiseaza semnificatia lor (peste 3000 de definitii generice de cod in baza de date).

2. Stergere coduri de eroare si oprire MIL ( martor "Check Engine").

3. Afisare date in timp real de la senzori, inclusiv: ✓ turatiile motorului ✓ calcularea valorii sarcinii ✓ temperatura lichidului de racire ✓ stare sistem de alimentare ✓ viteza vehiculului ✓ consum combustibil pe termen scurt ✓ consum combustibil pe termen lung ✓ presiune galerie de admisie ✓ avans distributie ✓ temperatura de admisie a aerului ✓ debit de aer ✓ pozitia clapetei de acceleratie ✓ senzor de oxigen ✓ presiune combustibil.

Compatibil cu: Alfa Romeo / Audi / Bentley / BMW / Cadillac / Chevrolet / Chrysler / Citroen / Dacia / Daewoo / Fiat / GM / Honda / Hyundai / Isuzu / Jaguar / Jeep / Kia / Land Rover / Lexus / Mazda / Mercury / Mini / Nissan / Mitsubishi / Opel / Peugeot / Porsche / Renault / Rover / Saab / Seat / Skoda / Toyota / Vauxhall / Volvo / Volkswagen 

ELM327 este un dispozitiv de dimensiune redusa relizat din plastic rezistent de culoare albastra si elemente electronice. Dispozitivul se conecteaza prin bluetooth la telefoane mobile cu sistem de operare Android / Windows phone si  computere cu Windows XP / Win7 32bite. 

Pentu a utiliza dispozitivul de diagnoza este necesar sa descarcati programul specific accesand acest link pentru soft diagnoza OBD.


Dispozitivul afiseaza:

- turatiile motorului

- calculare valoare sarcina

- temperatura lichidului de racire

- starea sistemului de alimentare

- viteza vehicolului

- consum combustibil pe termen scurt

- consum combustibil pe termen lung

- presiune galerie de admisie

- avans distributie

- temperatura de admisie a aerului

- debit de aer

- pozitia clapetei de acceleratie

- senzor de oxigen

- presiune combustibil


Caracteristici:

- suporta functie bluetooth (conexiune pana la 10 metri)

- suporta toate protocoalele OBD2, compatibil cu toate vehicolele OBD2

- citeste codurile problema

- inlatura codul problema (poti sterge eroarea)

- suporta diverse dispozitive pentru scanare (telefoane, computere)

- interfata diagnoza auto bluetooth

- voltaj 12V

- culoare albastru

- material plastic si elemente electronice

- protocoale suportate ISO14230-4 (KWP2000),ISO15765-4 (CAN),ISO9141-2,J1850 PWM,J1850 VPW

- rata de transfer 38400

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.