Menu
Cos cumparaturi

Chinga ancorare 32mm X 6M 480kg

Chinga ancorare 32mm X 6M 480kg
-39 %
Chinga ancorare 32mm X 6M 480kg
COMANDA DE PESTE 300 LEI PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 69
49 LEI
80 LEI
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Descriere

Chinga Ancorare 32mm X 6M 480kg


Se recomanda folosirea chingii in timpul transporturilor sau in timpul stocarii si depozitarii marfurilor. Pentru ancorarea marfurilor paletizate prin amarare sau presare.


Caracteristici:

- Latime chinga 50 mm

- Lungime chinga 6 m

- Capacitate 480 Kg

- Greutate chinga 1.4 Kg


Atentie!

Aceasta chinga nu se foloseste pentru ridicarea marfurilor sau persoanelor. Verificati echipamentul inainte de utilizare. Exista pericol in cazul in care chingile au fost abuzate sau deteriorate. Protejati intotdeuna chinga de marginile ascutite ale obiectelor. Nu trebuie depasita capacitatea chingii. Evitati rasucirea chingii in momentul ancorarii. Nu faceti noduri la chinga. Dupa blocare, in timpul transportului nu slabiti legatura. Purtati intotdeuna echipament de protectie.


Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.