Menu
Cos cumparaturi

Cheie universala 48-in-1 , functioneaza cu suruburi spline, cu 6 puncte, 12 puncte, cu torx

Cheie universala 48-in-1 , functioneaza cu suruburi spline, cu 6 puncte, 12 puncte, cu torx
-59 %
Cheie universala 48-in-1 , functioneaza cu suruburi spline, cu 6 puncte, 12 puncte, cu torx
COMANDA DE PESTE 300 LEI PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 26
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
49 LEI
120 LEI
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Descriere

Descriere


Cheia dinamică pentru unelte Universal Tool 48 in 1 este un nou instrument inovator care combină puterea celorlalte 48 de unelte, toate într-unul singur. Cu această cheie de priză, veți putea să abordați zeci de proiecte în jurul casei, pe șosea, în garaj sau chiar la locul de muncă. 

Este proiectat să înlocuiască un set complet de prize cu capul său pivotant și reglajele rotative. Pur și simplu dați clic pe dimensiunile diferite și aveți imediat instrumentul de care aveți nevoie. 

Această cheie reglabilă are atât dimensiuni standard, cât și dimensiuni standard, asigurându-vă că aveți întotdeauna instrumentul pentru lucrare. Un instrument destinat să lucreze cu șuruburi spline, șuruburi cu 6 puncte, 12 puncte, torx, pătrat și chiar deteriorate.


Nu veți mai trebui să fugiți la magazin pentru a cumpăra prize noi de fiecare dată când începeți un nou proiect. Acest lucru va duce la economisirea timpului și a banilor. 

Această cheie este o unealtă de garaj profesionist greu, care este bine făcută și durabilă și este chiar proiectată să reziste până la 300 de kilograme de cuplu.

48 în 1 șurub universal pentru unelte de unelte este un nou instrument puternic care combină 16 chei într-unul singur.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe dimensiunile diferite pentru a obține instrumentele de care aveți nevoie.

Folosind un cap pivotant și o ajustare rotativă, puteți găsi rapid dimensiunea de care aveți nevoie, indiferent de unghi. Această unitate înlocuiește setul de socket și setul de chei volumice și seturile de instrumente.

Lucrează cu multe șuruburi: va funcționa cu șuruburi pătrat, cu șase puncte, 12 puncte sau chiar deteriorate.
Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.