Menu
Your Cart

Breloc antipierdere pentru chei

Breloc antipierdere pentru chei
-56 %
Breloc antipierdere pentru chei
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 9
35 LEI
80 LEI

Descriere

Brelocul Antipierdere Smart iTag poate fi folosit pentru localizarea dispozitivelor pierdute cum ar fi: chei, animale de companie copii, telefon, portofel, masina etc.
Brelocul antipierdere Find Back se conecteaza prin bluetooth (Bluetooth 4.0) cu telefonul dumneavoastra mobil, prin intermediul aplicatiei iSearching disponibila gratuit in AppStore, Andrid Market sau Google Play si poate fi utilizat pe telefoane cu sisteme de operare IOS sau Android.
Brelocul se poate atasa la chei, la zgarda unui animal de companie, se pot pune in portofel sau in geanta de mana sau il puteti pune in buzunarul unui copil mic, in timp ce iesiti cu el la plimbare.
In momentul in care brelocul se departeaza la o distanta intre 3-25m de dumneavoastra, se declanseaza alarma si veti fi avertizat, acesta dispune de alarma si Led pentru o localizare cat mai eficienta.
 
In momentul activarii acestei alarme veti fi atentionat iar telefonul cat si brelocul va va atentiona prin semnalul sonor.
In momentul cand este declansata alarma, aplicatia marcheza pe harta locul exact unde sa pierdut legatura.
Daca nu gasiti prin casa obiectul de care ati prins brelocul (chei, portofel, geanta) apasati pe butonul corespunzator de pe aplicatie si veti auzi brelocul sunand, acesta va atentioneaza atat vizual cat si sonor. Daca nu gasiti telefonul dar aveti brelocul, atunci tineti apasat butonul de pe breloc si va porni alarma de la telefon.
Puteti utiliza brelocul pentru a face o poza cu telefonul (functia declansator de la distanta) sau pentru a porni inregistrarea vocala pe telefonul mobil (functia de pornire/oprire reportofon).
Brelocul Smart Find Back utilizeara o baterie tip CR2532 inclusa si dispune de tehnologia low energy, astfel acesta va functiona o perioada lunga de timp in stand by fara a consuma bateria.
 
Setari si Utilizare:
Descarcati aplicatia iSearching din AppStore, Andrid Market sau Google Play direct pe telefonul dumneavoastra IOS sau Android.
Activati functia Bluetooth de pe telefon, pasul urmator necesita apasarea butonului de pe Breloc timp de 3 secunde pentru conectarea acestuia cu telefonul, aceiasi pasi trebuiesc urmati pentru oprirea dispozitivului.
Aplicatia va permite sa activati sau dezactivati diverse functii cat si setarea alarmei, harta, setare alarma silentioasa etc.
Imaginile folosite au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional fața de caracteristicile produselor prezentate.
Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.