Menu
Your Cart

Binoclu Sakura MIC 30x60 profesional invelis cauciucat

Binoclu Sakura MIC 30x60 profesional invelis cauciucat
-44 %
Binoclu Sakura MIC 30x60 profesional invelis cauciucat

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 103
39 LEI
70 LEI

Descriere

Binoclu profesional Sakura, 30x60


Binoclurile SAKURA sunt recunoscute pentru calitate, performante si durabilitate atat ziua cat si pe timp de noapte. Poti sa cuprinzi o priveliste, sa studiezi detalii interesante la putere de marire mare. Este recomandat pentru: excursii pe munte, vanatoare, sporturi in aer liber, firme de protectie si paza.

Datorita calitatii deosebite a lentilelor, cu acest binoclu veti vedea in conditii optime si pe timp de noapte sau pe ceata. Foarte util in drumetii si excursii, pentru partidele de vanatoare si pescuit. Deasemenea il recomandam firmelor de paza si protectie.

Acest binoclu este invelit in cauciuc pentru amortizarea socurilor, conferindu-i in acelasi timp o suprafata nealunecoasa si protejandu-l contra intemperiilor. Este un binoclu din clasa compacta care are puterea de marire variabila (cu 1000 m).

Toate suprafetele din sticla care vin in contact cu aerul sunt acoperite in intregime cu un strat care imbunatateste luminozitatea si mareste contrastul.


Specificatii:

- Putere de marire: 30x

- Camp de vizibilitate: 126-1000m

- Diametru obiectiv: 30 mm

- Benefic pentru corectarea dioptriilor

- Greutate: 168 g

- Dimensiuni: 104 x 91mm


Pachetul contine:

1x binoclul Sakura 30x60

1x husa pentru transport


Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.