Menu
Your Cart

Trusa 3 tubulare de IMACT Lungi extractoare prezoane

Trusa 3 tubulare de IMACT Lungi extractoare prezoane
-19 %
Trusa 3 tubulare de IMACT Lungi extractoare prezoane
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 3
89 LEI
110 LEI

Descriere

Trusa 3 tubulare extractoare prezoane


Acest set de tubulare este special conceput pentru a demonta prezoanele si suruburile uzate ale rotilor autovehiculelor.

Forma striata si materialul din care tubularele sunt confectionate, mai exact otel crom-molibden, le face ideale pentru desfacerea suruburilor cu capuri uzate. Totodata, otelul cromat le face sa fie potrivite si pentru pistoalele de impact.

Acest kit vine intr-o trusa fabricata dintr-un material plastic rezistent la soc si contine 3 tubulare cu profil special pentru suruburile uzate ale rotilor.


Caracteristici:

- datorita formei speciale striate (Twinst), tubularele au capacitatea de prindere pentru suruburile cu capuri uzate de la rotile autovehiculelor facand astfel posibila desfacerea lor

- tubularele sunt confectionate din otel crom-molibden pentru a putea fi intrebuintate si cu ajutorul pistoalelor de impact

- tubularele au patratul de antrenare de 1/2

- dimensiuni: 17, 19, 21 mm

- lungime: 82 mm

- setul de 3 chei tubulare este organizat intr-o trusa speciala din material plastic rezistent

- imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau pot diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site


Setul contine:

3x tubulare cu profil special pentru suruburile uzate ale rotilorAcest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.