Menu
Your Cart

Sistem wireless monitorizare presiunea ROTI Display cu incarcare solara + 4 Capace

Sistem wireless monitorizare presiunea ROTI Display cu incarcare solara + 4 Capace
-21 %
Sistem wireless monitorizare presiunea ROTI Display cu incarcare solara + 4 Capace
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 7
229 LEI
290 LEI

Descriere

Sistem wireless monitorizare presiunea ROTI Display cu incarcare solara + 4 Capace Acest dispozitiv este special creat pentru verificarea presiunii rotilor. Pe display-ul acestuia se afiseaza simultan presiunea din cele 4 roti si temperatura acestora. Acesta are un sistem de avertizare sonora/optica pentru presiunea scazuta si pentru temperatura ridicata.

Sistemul de monitorizare a presiunii rotilor este dotat cu 4 senzori WiFi externi, un monitor digital ce se poate alimenta atat cu energie solara cat si prin micro USB, un set de 2 chei si 4 piulite, chei de fixare dar si un manual de instructiuni.

Avantajele unui astfel de sistem sunt date de usurinta montarii acestui dispozitiv, economia de combustibil (deoarece nu va mai trebui sa va constant la un centru specializat) dar si reducerea uzurii cauciucurilor.


Sistemul contine:
- 4 senzori wi-fi externi
- monitor digital LCD cu alimentare solara/micro usb
- 2 chei si 4 piulite
- manual si chei de fixare

Avantaje:
- siguranta dumneavoastra
- economie de combustibil
- reduceti uzura cauciucurilor
- usor de montatAcest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.