Menu
Your Cart

Aparat multifunctional de slefuit si debitat 37 piese

Aparat multifunctional de slefuit si debitat 37 piese
-20 %
Aparat multifunctional de slefuit si debitat 37 piese
ACEST PRODUS SE CALIFICA PENTRU LIVRARE GRATUITA *
* Pentru a beneficia de livrare gratuita cumpara acest produs in cantitate mai mare sau impreuna cu alte produse iar daca depasesti suma de 300 de lei beneficiezi de livrare gratuita.

Spune-ţi opinia

  • Stoc: In Stoc
Oferte vandute: 9
279 LEI
350 LEI

Descriere

Aparat de slefuit 37 piese


Slefuire, debitare, taiere si multe altele cu o singura unealta

Dispune de un motor de 200 W si este o unealta extrem de multilaterala. Prin schimbarea accesoriilor atasate, puteti folosi aceasta unealta multilaterala pentru o gama ampla de lucrari de bricolaj, ca de exemplu slefuire, taiere, decupare si razuire. Unealta multifunctionala este compatibila cu accesoriile „Starlock” de baza, disponibile la scara larga si cu accesoriile „OIS”, deci puteti gasi cu usurinta accesoriul potrivit pentru lucrarea Dvs. Turatia variabila reglabila faciliteaza potrivirea regimului de viteza cu lucrarea data. Aceasta unealta multifunctionala se livreaza impreuna cu doua panze de ferastrau, doua foi de slefuire si un adaptor de aspirare pentru racordul aspiratorului pe timpul slefuirii.


Capacitate multilaterala extraordinara

Ofera capacitate multilaterala extraordinara; puteti folosi aceasta unealta pentru numeroase aplicatii in casa si in jurul casei. Fie ca scurtati o placa de podea laminata, fie ca executati o decupare pentru instalarea unei prize electrice sau slefuiti rama unei ferestre, inainte de-a vopsi: puteti efectua fiecare lucrare in mod rapid si simplu, cu ajutorul numeroaselor accesorii disponibile pe piata. Multumita miscarii sale oscilatorii – de vibratie – aceasta unealta multifunctionala este practica pentru taiere si decupare precisa, in locuri cu spatiu restrans. Se pot efectua taieturi chiar si in planul peretilor.


Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit

Pentru a lucra mai curat pe timpul slefuirii, puteti racorda unealta la adaptorul de aspiratie atasat, care se potriveste cu majoritatea aspiratoarelor cu dimensiuni standarde. Cablul de alimentare cu o lungime de trei metri asigura suficienta libertate in miscarea uneltei. Aceasta unealta multifunctionala este ideala pentru utilizare continua si pentru lucrari de taiere si decupare in locuri cu spatiu restrans, multumita constructiei suple, ergonomice, cu maner moale. Unealta se livreaza impreuna cu o panza de ferastrau segmentata pentru taierea lemnului si a materialelor plastice, o panza de taiere ideala pentru executia decuparilor in lemn, o baza de slefuire, doua foi de slefuire diferite si un adaptor de aspiratie.


Pachetul include:

1x Accesoriu de slefuire

2x foi de slefuire (granulatie 80 si 120)

1x Panza de ferastrau segmentata

1x Panza de ferastrau pentru taierea in profunzime a lemnului (20 mm)

1x Adaptor pentru praf

1x Cheie hexagonala


Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.